Melodifestivalsbankett!

Lördagen den 15/3 2008

Festföranstaltare: Jesper von Axelsson

 

Det bjuds på Välkomstdrink och tilltugg bestående av gravad lax med honungssötad senapssås samt ostsnitt med Port salut.

 

Förrätten, som består av Ångkokta pilgrimsmusslor med kryddig morotspuré och glasnudlar i musselskal, betjänas av kypare från den franska restaurangen Métro Saint.

 

Helstekt oxfilé med lyxig italiensk potatiskaka, smörfrästa kantareller och krämig savoykål serveras till huvudrätt. Också här av Métro Saints allra bästa kypare. Ni offereras valfri dryck. Köket har allt.

 

Desserten, luxuös chokladmousse med passionsfrukt och päron (kockens egna recept), ska avnjutas till kapellmästaren och pianisten Olli Mustonens magnifika toner.

 

Underhållning under hela kvällen garanteras. Dans, musik, stand up comedy, hemliga gäster m.m.

 

Högklassig klädsel är ett KRAV. Herrarna ska vara iförda frack och damerna klädda i elegant aftonklänning.

 

Inbjudna gäster har tidigare blivit meddelade om vilken tid festligheterna inleder. VIP Gäster hämtas i limousine om annat ej önskas.

 

Uppleva melodifestivalsfinalen på bioduk föreslås mellan huvudrätten och efterrätten.

 

Med de allra innerligaste varma vördnadsbetygelser Jesper von Axelsson


Den här tillställningen hade gått och gömt sig någonstans men nu minns jag den igen! Vad trevligt vi hade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0