Kan man köpa en liten Schimpans?

Nå? Kan man det? Jag är hur sugen som helst! Är det lagligt? Vilka tillstånd behöver man? Vad kostar det? Är en sådan lätt att sköta? Måste jag flytta ut i djungeln? Är de lätta att tämja? Behövs det några förberedande kurser?
Är det någon som kan svara på en eller flera av dessa frågor så vore jag tacksam om ni gjorde det!

Inlägg nummer 100 Förresten! Vilket betyder, om man slår ut det till något slags genomsnitt, att det går exakt 8,31 dagar mellan varje inlägg. Bra jobbat!

Nattens drömmar

Jag har blivit berikad med lyxen att drömma varje natt. Då har man något att tänka på dagen efter och något att prata om med sina kompisar. Inatt drömde jag inget speciellt. Tänkte bara skriva ett litet inlägg om drömmar. Jag minns fem av nattens drömmar tror jag.

I den första så fyllde jag år. Jag hade en fest och när festen började så satt vi utomhus vid ett litet bord på framsidan och jag sprang runt och hämtade glas åt alla. Senare så befann vi oss i mitt rum och körde ett ölspel på gamecube som gick ut på att man fightades mot varandra på ett Dragon Ball Z-spel jag har. Jag kommer ihåg en match som jag körde och den vann jag. Sen kommer en liten mellandröm som jag inte minns men den innehöll något med vatten. Efter den var jag tillbaka på min egen fest och satt nu sjäv i källaren. Min far kom ner och frågade om jag inte skulle komma upp och vara med dom andra som var kvar. Jag frågade om mina kompisar hade gått och han svarade ja. Jag kollade på klockan och såg att den var 05.35.

I andra drömmen så minns jag inte om det var Annika Andersson, Carina Berg eller en blandning av de båda som höll på att spela in ett humorklipp som gick ut på att de åkte runt med en filmkamera i olika byar och drev om allt de såg. Den här gången var hon i Mantorp. Men på något sätt var det inte Mantorp som det är nu utan det var Mantorp som det var för några år sedan. I varje fall såg jag byggnader som jag aldrig sett förut i Mantorp. Hon åkte förbi gatan ovanför mitt hus och jag pustade ut när hon inte åkte ner på min gata för jag ville inte att hon skulle driva om vårat hus.

I den tredje drömmen så var jag hemma hos min mor där hon bor nu. Hon sa att jag var tvungen att avsluta min sprutanvändning och successivt måste börja ta mindre doser. Jag berättade för henne att jag inte hade tagit någon dos på över 3 och ett halvt år. Men hon sa att jag då glömde nertrappningen och måste göra den nu. Då blev jag arg.

Den fjärde utspelade sig i nutid och jag var där jag är nu. Ensam hemma i min mors hus för att ta hand om katterna, växterna osv. Min syster kom hit för att jag ville att hon skulle ta bort de gigantiska fästingarna på katterna. Jag ville inte ta i äcklet så hon fick göra det.

Jag mindes inte fem jag mindes fyra. Den femte var väl den där mellandrömmen i den första.

Mardrömmar är ingenting för mig. Jag drömmer bara obehagliga drömmar i så fall. Och det är alltid samma dröm. Jag kan inte se ordentligt och min kropp lyder mig inte. Jag försöker ta mig någonstans men jag ramlar gång på gång ihop. Det är som att jag är minneslucke-full men minns det eller som om jag håller på att dö. De här drömmarna kommer ganska ofta och de började efter att jag hade hamnat på sjukhus med 3,5 promille och höll på att stryka med. Kanske har något med det att göra. Men men orka tänka för mycket på det. Orkar inte skriva mer nu.

Ett helt meningslöst inlägg!

Jag har väldigt mycket snor i huvudet känns det som. Men det är bara kul! Jag är sjuk och har skavsår på och i näsan efter all snytpapper. MEN JAG HAR HALSTABLETTER!!! Jag är helt ensam denna vecka i ett hus som jag inte ens bor i. Min mammas hus. Jag är kattvakt, blommvakt, postvakt, tomatvakt och trädgårdslandvakt. Just nu har jag ingenting att göra så varför inte skapa ett nytt inlägg på min väl oanvända blogg?

Idag har jag varit nere på stan i Mjölby och införskaffat 12 par nya linser. Sen gick jag och käkade med min far en liten stund. Jag har försökt att vattna trädgårdslandet, blommorna och tomaterna men jag fick ju inte igång den där förbannade jävla vattenslanghelvetet så jag fick springa omkring med en vattenkanna och fjolla runt medan granntjejerna skrattade. Inte åt mig för de kunde inte se mig (hoppas jag). Men det kändes ändå som det. Som att de på något sätt visste om mitt nederlag.

Nu ska jag ha ett litet Matrix-maraton och se om det är till någon glädje. Tjingeling!

RSS 2.0