Hejdå!

Nu drar jag snart iväg till Ödeshög och sover där hos Benjamin sen åker vi direkt därifrån till Motala och tar tåget mot Borlänge!! Sen kommer jag inte hem förrän på Söndag. Blir absolut inget bloggande innan dess. Så nu säger jag Hejdå!


Godnatt!

Glad midsommarafton på er allesammans! Vad händer idag då? Jag har ingen aning. Ska umgås med några kompisar bara tror jag. Det blir lugnt också. Orkar inte stöka till det det i mitt halvstabila skick nu. Jag satsar stenhårt på att försöka vara frisk på måndag. Ta det nu lugnt med smuggelspriten och nubben ungdomar och lite äldre. Godnatt!

Jag kan bli USAs president!

Ja, vad ska man säga. Jag är fortfarande sjuk. Det händer inte så mycket intressant nu. Det verkar vara en bloggsvacka i dessa tider eller något. Men varför ska jag bry mig om det? Jag skriver när jag vill.

Vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit på Mobilia Köpcentrum och handlat lite saker till Peace & Love som vi ska åka på.

Måste bara skjuta in att jag slog ihjäl en fluga precis nyss! Det måste ju betyda att jag kan bli president i USA? Det är tydligen det enda kriteriet som behövs "Kunna slå ihjäl en fluga med bara händerna". CHECK! Det enda jag hör om på nyheterna är att kanske världens mäktigaste man Obama är så kvick i rörelserna och kan slå ihjäl något så litet och snabbt som en fluga. EN FLUGA!. Då kan han säkert styra hela Amerika som även har stor påverkan på stora delar i resten av världen.

Jo, som sagt Peace & Love närmar sig och nu gäller det att bocka för listan så att säga och skrapa ihop allt vi behöver ta med oss. Jag är peppad som fan, även om det inte ser ut som så när jag går runt och hostar och ser måttligt ynklig ut. Men jag låter inte lite asjobbig hosta hindra mig och mina planer inte! Detta ska bli av!

Samt har jag åkt in till Mjölby och handlat en festivalgitarr som ska med till båda festivalerna (om den är hel efter den första). Jag ska ju till både P&L och Hultsfredsfestivalen i år! Så kul det kommer bli!

På kvällen lekte jag med Micke. Vi glodde på film och käkade massa onyttiga saker. Vi såg på Matrix Reloaded, den andra filmen i trilogin.






oskrivna lagar

Vårt samhälle styrs utav en mängd oskrivna lagar.

Man går in i en hiss som det redan står någon i. Någon man inte ens känner till och med. Vågar man det? Personen i hissen flyttar sig åt sidan (så långt in mot väggen som möjligt) Och du drar dig längst den andra väggen och ställer dig i ett hörn. Du känner dig nästan lite dum som förstör den andres privatliv. Det är en man som står så nära som 1,5 meter ifrån dig och han nickar lite lätt till dig när du kliver in. "HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!! Han vill våldta mig! Eller ännu värre starta konversation!! Han är nog inte ursprungligen från Sverige och känner till normerna man måste rätta sig till för att inte skämma ut sig!"  tänker man. Stå för guds skull inte och titta på mannen. Ställ dig och stirra rakt in i hissdörren och känn dig riktigt ordentlig och svensk.

Undra hur man ska klara av situationen om mannen brevid dig ska gå av på samma våning. Låt honom gå före såklart! Bli så liten som möjligt.

Haha^^. Jag älskar att skriva om att vi Svenskar är rädda. Men nu orkar jag inte skriva mer. Det fick bli ett exempel men det kommer mer sarkasm inom en framtid som förhoppningsvis finns! Huvudvärk herrå!


Inte kul!


Sov inte mycket alls. Men när jag vaknade mådde jag sämre än när jag somnade. Huvudvärk, ont i halsen och täppt i näsan. Inte kul!

I Linköping med Robin

Igår var jag i stan med Robin! Här kommer lite bilder!

Här sitter Robin.


Vi gick till Federal bland annat eftersom jag måste utnyttja denna. Men det blev inget igår.

Sen när tiden var mogen käkade vi på Ghingis.


Vi tog buffé. Gött!


Jag käkade med pinnar eftersom jag är så himla bäst på det!.


Robin tog en gaffel.


Senare tog vi en öl på ett ställe.


Sen tog vi en till öl på ett annat ställe.


Efter det var det perfekt tajmat att gå till Filmstaden och glo på "baksmällan"


Vi var coola och satt på VIP platserna. Filmen var faktiskt bra! Man känner igen sig. Det har faktiskt hänt ett flertal gånger att man vaknar upp med en okänd bebis i garderoben och en tiger i badrummet efter en vild kväll.

För tillfället stör jag mig på...

Jag stör mig på det faktumet att min hals håller på att ömsa innehåll med ett rivjärn eller något.

Jag stör mig på att min högra tumme kliar som ett jävla as. Man kan fan inte klia på sin tumme!

Jag stör mig på att till och med min barbara har börjat säga ifrån.

Jag stör mig på att jag vill ha fler grejer att störa mig på bara för att göra det här inlägget lite fylligare.

Jag stör mig på  att jag var tvungen att ha fem grejer som jag stör mig på men nu kom på en sjätte.

Jag stör mig på att min andra tumme har börjat klia.

Jag stör mig på att jag nu skriver en sjunde sak och samt kommit på en åttonde.

Jag stör mig på att jag har ont i lillfingret och därför bara kan spela gitarr med 4 fingrar på ena handen.

Godnatt.


Jesper svarar på en kommentar.

Hej Jesper.
Jag undrar varför din blogg måste låta som en loggbok över en försöksmänniska.
Med vänliga hälsningar
Nyfiken kille

Hej Johannes.

Tack för att du läser min blogg!=)

.

Godmorgon allesammans!
 
Idag blir de att åka in till stan med Robiiinwahlstrom och göra det jag är bäst på. Sen blir det käk och bio. Vi ska se på baksmälla. En annan sak som jag har tänkt på är att fönstret i mitt rum hos mamma är.

Ja, det var punkt där.  

Jaja, här kommer en hedersbild på en utav mina trognaste läsare!

Han heter Sonny=).

Nästa gång kanske det är din tur!






















Vit yta







 

Vi var i Tranås.

Nu är jag trött som fan! Har typ blivit festande för min del i 5 dar nu. Sovit ungefär 8 av 65 timmar räknade jag slarvit fram, skit samma om det är rätt jag är trött iallafall.
 
Igår då. Det var skoj som bara den!

Min historia  börjar vid 10 tiden på morgonen lördagen den 13 juni. Daniel och jag vaknar upp efter en härlig kväll/natt på krogen i Linköping. Vi är inte så farligt bakis bara lite sega.

Våran frukost består utav cheerios och naturliga nötter. Vid klockslaget 12 (då båda visarna perkar rakt upp) kommer Micke och tar med oss till City Gross där vi handlar lite smått och gott inför den kommande kvällen/natten. Daniel och jag går hem till mig och jag gör mig i ordning.

Vi får springa för att hinna med 16.43 tåget som då ska föra oss till Tranås. Daniel hoppar av i Mjölby för han ska hem.

I Tranås tar vi sedan en buss som för oss till en stuga där skojigheter ska äga rum! Jag tänker inte berätta vad som hände under kvällen eftersom jag var berusad mestadels utav tiden och därför kanske ger en snedvriden bild på verkligheten...Typ. Men jag har ett par bilder!

På Mobilia köpcentrum "fikade" vi.


IT'S A TURTLE! A FOCKIN' CHIPS-TURTLE!!


Spendrups bright drack jag bland annat. Det ser ut som sportdryck men det är det inte.


Alla va fulla.


Endel var för fulla.


Vissa var så fulla att de fick ett chips på huvudet.


De flesta var bara glada!


Börja nästa dag med att knäcka en bärs.


Fin bakisbild på Micke.


Vi gjorde ett försök att hinna med frukost på McDonalds i Linköping men det fick bli 3 plusmenyer istället.

Summer-låv

Fan, förlåt! Jag har inte uppdaterat den här bloggen på länge. Orkar bara uppdatera den mitt i natten då jag är onykter nu typ^^. Ja, jag är onykter nu. Kan berätta lite om hur mitt sommarlov har varit hittills.

Onsdag. Slutade skolan. Jag var inte med på konserten med musikpaket. Vi "firade" Bertil som går i pension. Det regnade på vägen hem, Wiihuuuj! Lekte med Micke en bit. Vi glodde på film bland annat och jag somnade så att jag inte hann göra mig i ordning inför klassfesten som ägde rum i Mjölby senare på kvällen.

Torsdag. Chillade med några kompisar lite överallt. Linköping, Mantorp, Mjölby. Såg färdigt på filmen med Micke i vaket tillstånd. Sen var jag ute med några och larvade med 93orna som slutade nian. Sen blev jag mogen och gick o lade mig vid 4 tiden.

Fredag. Sov länge. Sen duschade jag och gjorde mig i ordning för o bajsa på studenterna och äga krogarna i Linköping. Mission complete! Jag är drunked.

Imorrn blir de o dra till Tranås och ha roligt met lite folk. Och så stanna där till Söndag.

Godnatt inte! Nedan kommer de enda bilderna som jag tagit hittills.

Jeppe innan Dusch med flötigt hår,

Jeppe efter dusch med krulligt hår (kommentera att jag är sexig så får ni en gratis Dusch)


Godis...

Jeppelano

Kom nyss hem från Mjölby, Bilder om vad som hänt idag kommer upp imorrn. Orkar inte just nu eller är för onykter^^. (fan det där tog mig 3 minuter att skriva!)


fLÄsk!

Visstja! Idag har jag ju stekt FLÄSK! Och som jag redan tidigare nämnt är jag typ megasuperkocken! Titta bara.



Glömde borsta tänderna idag. Ursäkta...

Har man sagt A får man säga...

Äntligen klar med alla mina uppgifter som jag låg efter med. Nästan. Jag ska bara kladda ner lite trams i en dagbok också som jag skulle ha uppdaterat i takt med mitt psykologi B projektarbete. 

Jag har fått 2 nya läsare. Mina föräldrar. Vilket innebär att jag numera bara ska skriva om saker som de redan vet om, annars finns det risk för att en massa jobbiga frågor ska brotta ner mig och hålla mig kvar tills jag har sagt både B och C och D och E och...


Mitt sommarlov!

Imorgon börjar sommarlovet kom jag på! Så jädrans kul! så här ser mitt sommarlov ut hittills:










Jag är trött

Hyffsat varmt ute idag. Tyckte iallafall jag när jag var ute och gick i min jacka och svarta chinos. Och trött blir man i värmen också! Förbannat trött. Jag som hade tänkt att plugga lite idag. Sover nog istället.


Bakat klart!

Nu har jag bakat! Det gick på två minuter. Bakverket står inne i ugnen nu. Jag är värsta kocken ju! Och med värsta menas att jag är bra inte dålig. Nu är det bara plugga som gäller sen är den här dagen avklarad.


Vad händer idag då?

Vad händer idag då? Jo, för min del blir det plugg igen fast Psykologi den här gången. Och så ska jag baka tills imorrn då det är min tur att bjuda på fika på mentorstiden. Men det tar vi sen, först ska jag... Sova lite kanske?

Håller på och packar ihop för fullt i skolan nu eftersom vi blir av med våran bio, musiksalarna, fotolabb, cafeteria och våra skåp nu på grund av den kommande ombyggnationen. Tog hem det här självporträttet idag. Vad tycks? Jag är iallafall nöjd med den.

Äntligen!

Nu! Nu blev jag klar med fördjupningsrapporten i samhällskunskap. Allt som fattas är en liten nit som sammanlänkar min bunt med papper. Den här gången har jag bara med 1 bild istället för 18 som jag hade i psykologi B projektarbetet.

Jag har ont i magen. Det måste vara ramlösan som jag drack på pizzeria Fenicia förut, inte van vid sån skit. Eller så är det kebaben. Eller löken! Jag brukar alltid beställa kebab med bröd utan lök men den här gången fick jag med lök. Dumma gubbar... Jaja, godnatt!


Skydda er!

Jävlar vad rädda vi är! Stopp! Gå inte ut det finns fåglar ute! Fågelinfluensan skrämmer slag på oss allihopa. Inte minst Den relativt nya grejen, svinfluensan. Ät inte kött! Galna kosjukan, ät inte ko, drick inte mjölk, inget smör på mackan, skippa frukosten! Kolla inte på film ännu mindre TV du kanske BLIR sån. Där ute väntar faran. Ser du döden i vitögat så fort du går ut? Modigt av dig.

Inför cykelhjälm till bil! Nej, förlåt mig. Kalla det "bilhjälm". Bäst att skaffa hisshjälm, jobbhjälm, gåhjälm, ta-i-andra-sakerhjälm och heltidshjälm sen med.

Men okej, Tidningarna varnar i princip varje dag för nya faror och vi svenskar går på varenda ord! Vi har blivit beroende av överdriven, löjlig, megalöjlig trygghet. Jag undrar hur det kommer se ut i framtiden. Inplastade barn? Vi vågar inte låta barnen göra saker som VI är rädda för. Nej, jag är inte förälder men jag skriver som om jag vore det iallafall. Orka skydda oss från allt. Orka gå o bära på barnen så att de inte får möta verkligheten. Jag lovar någon gång hamnar vi alla i en situation då vi blir osäkra och måste klara oss själva.

Kroppskondom!

Anlänt till Robin!

Nu har jag anlänt till Robin! och så här såg jag ut då. Så typiskt av Robin att stå i dörröppningen med mobilen i högsta hugg och vänta på att jag ska komma så att han kan knäppa en bild av mig (helt ovetandes om detta överfall.) Idag röstade jag som sagt. Stämmningen var på topp! Allting var på plats. Söta tjejen som gav mig kuvertet, de gröna skärmarna, pensionärerna bakom mig, Klistret som förenades med min tunga för en sekund och sedan legitimationen som snyggt lades fram till den trevliga tanten med det påklistrade leendet. Jag kände mig levande!


Rösta!

God morgon! Nu ligger jag i sängen och väntar på att någon eller någonting ska sparka in mig i duschen så att jag kan göra mig i ordning. Idag är det att ta mig till Ödeshög och leka med Robin som gäller. Men innan det ska jag åka iväg och rösta i valet till europaparlamentet. Det är första gången jag röstar men jag har extremt bra koll på EU-politiken ändå, Jag vet precis vem jag ska rösta på. Oj, ändrade planer. Jag åker iväg och röstar nu istället. Måste kasta på mig något skynke så jag inte går naken. Du ska med rösta för guds skull. Om du är över 18 vill säga. Hejdå!


utomhus-plugg

Inte farligt bakis idag faktiskt. Vaknade vid 10, lite senare ringde far min och frågade om jag skulle med till Skänninge. Jag följde med och kollade på allt ståhej där borta. Sen sade jag till min far att jag var tvungen att plugga idag så han skjutsade mig hem igen.

Cyklade nyss till City Gross och köpte 3 Red Bull eftersom jag alltid har en förmåga att somna när jag pluggar. Så nu sitter jag utomhus med laptopen endast för friska luftens skull och dricker redbull. Nu ska jag hinna klart med samhällen!


Godnatt!

Jag vet inte om jag orkar att gå och lägga mig idag. Jag har ingen lust. Jag sitter hellre här halvt mycket onykter och lyssnar på Joshua Radin som på senaste tiden har blivit en utav mina favoritartister. Lyssna på honom ni också! Spelade nyss in mig själv när jag sjöng en impulssång om att jag är onykter och att solen håller på att gå upp snart.

Men under dagen på denna lördag måste jag iallafall plugga! Så det kanske är bäst att sova ändå? Godnatt! Eller?

Onyktert inlägg!

Woohoo! Bloggens första onyktra inlägg! Detta kan endast bero på en enda sak, jag har druckit alkohol. Jag är 18 år så inga större utredningar behöver genomföras. Kvällen/natten har varit värd och borde, SKA göras om flera gånger! Typ första gången jag är ute på krogen i Linköping så jag testade lite av varje. Hann med sista tåget som jag och en kompis satsade allt på för att inte missa (vi sprang). 

Nu sitter jag och vinglar i min säng och vill inte gå till sängs, jag vill sitta här hela natten vid datorn och ha roligt. Men vet samtidigt inte vad jag ska syssla med på laptopen en hel natt. Nej, jag går nog och lägger mig iallafall. Godnatt!

Så här ser jag ut när jag tar kort på mig själv i onyktert tillstånd...


Och så här...


Och så här! Med på bilderna är även min fina, nya, blåa jacka som jag köpte för några dagar sen.

Blomstertid.

Yes! Jag älskar blomstertid! Ja, JAG älskar blomstertid iallafall. Serien alltså. Den med Peter Magnusson. Han spelar de tre huvudrollerna Anders, Kennet och Steven. Men jag tänker inte på att det är samma person för han spelar så bra. Han lever in i rollerna så väl! Jag trodde först att det skulle vara mer ett humorprogram men det var mycket seriösare än så, men desto bättre! Bara så ni vet Kennet är min favorit.


öka takten sista kva...dagarna!

Förlåt. Det är mycket med skolan nu de sista dagarna för oss som ligger efter lite här och var. Det är i fokus nu så det blir inte så mycket annat att skriva om. Men snart är det sista veckan och då får man hoppas på att lärarna är lite snälla så att det blir mera snack och mindre verkstad så att säga. Sen kommer sommarlovet. Oh, mums vad skönt! Sommarlovet är för min del nästan späckat med upplevelser och jag ska göra allt som står i min makt för att utnyttja så många sekunder som möjligt på ett sådant sätt att jag, om jag helt plötsligt skulle falla ner och dö i svininfluensan, rabies eller annat trams, dör lycklig. Ni läsare får gärna komma med förslag på vad jag kan skriva om, om ni inte vill att jag ska fortsätta med att redogöra hur min vardag ser ut.

Det här är konst.

Våran sista formuppgift var att framställa en konstinstallation och utnyttja en yta på 2x2x2 m. Våran konstinstallation "skräp?" lever upp till sitt namn. Eller? Tänk att någonting så fint kan byggas upp utav bara sopor. Detta verk kommer väcka stor uppståndelse, sprida rykten och framförallt en ohygglig lukt. Inte sämre blir det av att "skräp?" visas upp med stöd av Al Gores fina stämma som uppmanar alla amerikanare att värna om miljön!

Den omtalade "Skräp?"

Fördjupningsarbete.

Skit också! Kom på att inlämningen av fördjupningsarbetet i samhällskunskap är på torsdag. Jag har inte ens valt någonting att fördjupa mig i. Bra Jesper, samma sak varje gång, jag sitter och gör hela arbetet dagen innan deadline bara för att jag inte orkar göra någonting innan jag känner att det har börjat lukta IG. Jag får inte sumpa min chans
till MVG i samhäll! Wish me luck.


Na Ma Be

Fan, varför kunde inte det fina vädret från igår, då jag satt inne och sa att jag skulle plugga och därför inte gick ut, vara idag istället? 

Nationella matteprovet idag gick inte bra men framförallt inte dåligt. Vi hade 4 timmar på oss att svara på 16 frågor. Vem fan sitter 4 timmar på ett så inte-stort prov? Det är ju en kvart per tal. Det var bra att jag inte satte in linserna innan provet för jag har sådana enorma koncentrationssvårigheter när jag kan se konturerna på allting och upptäcker en massa nya saker som jag inte sett förut. Tyvärr kan man ju inte hindra mitt dagdrömmande. Jag flyger iväg ibland och befinner mig på ett ställe som jag vill vara på, till exempel sängen, då somnar jag tillslut och ligger med huvudet mot bänken och dreglar ner mina anteckningar. Jag gick efter 2 timmar.


Dinosaurier äter inte gräs, dinosaurier är döda.

Yeey! En har reagerat och kommenterat ett tips i min blogg! Hon vill att jag lägger in fler bilder på mig själv. Här kommer då hela 2 stycken inte alltför gamla bilder för er. Har inte så många mer bilder på mig själv. Jag lovar det kommer upp fler bilder då jag är i action så att säga.

Här är en bild på mig när jag kollar in i en spegel...

Här är en bild där jag älskar mig själv för mycket.

Fuck och tack!

Nej, det här är absolut ingen dålig kopia av "HISS OCH DISS" som finns på alla andras bloggar. det här är min egna grej där jag antingen säger "fuck" till att endel jobbiga saker finns eller "tack" till de bra sakerna här i livet.

FUCK!

Fuck till alla som stressar. Jag får hjärtattack i närheten utav er. Hur orkar ni att skynda på eran egna och framförallt min död?

Fuck till mitt nationella matteprov imorgon som jag inte har tränat på ett skit. Jag brukar läsa igenom exemplena i boken och det skulle jag göra idag med. Kom till sidan fyra sen somnade jag.

Fuck till att jag uppdaterar bloggen för jävla dåligt. Förlåt. Ska försöka bättra mig.

TACK!

Tack till min säng för att den är så lätt att somna i. Det kvittar vad jag missar, ingenting är skönare än att sova!

Tack till mina röd/vit randiga shorts som ser rosa ut. Dessa gör tydligen att jag ser ut som en söt och snäll liten gosse.

Tack till dumleklubbor! Oemotståndligt goda. Har nästan ett helt ton här hemma.

Tack för mig.


RSS 2.0